dimarts, 30 de novembre del 2010

Teatre: El mètode Grönholm

El proper dijous un grup de l'escola fa una sortida al teatre. També hi van algunes persones de la nostra classe de català. Tindran una bona oportunitat per practicar, per sentir parlar i per gaudir d'una estona agradable i divertida.

L'obra que van a veure és El mètode Grönholm, de Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel. Els actors i l'actriu que surten són coneguts per les seves intervencions a algunes sèries de televisió.

El muntatge retrata, en clau d'humor, i en alguns moments amb amargor, el radical procés de selecció d'una empresa multinacional, amb uns mètodes força peculiars.

Aquí tenim un petit vídeo de presentació de l'obra, per anar fent boca: Abans d'anar al teatre.

Es representa al Teatre Poliorama, situat a La Rambla, 115. Podem mirar la situació en el plànol de Barcelona tal com vam veure a una classe anterior.
També podem buscar quina és la millor combinació de transport públic per anar-hi des del nostre domicili, si entrem a la pàgina dels Transports Metropolitans de Barcelona.

Fixeu-vos bé i no us perdeu detall pequè ens ho explicareu la setamana que ve.

3 comentaris:

  1. crec que els tres psicòlegs li fan passar malament al home al que li fan la entrevista
    perquè as fan passar per treballadors i li fan passar per moltes probes i crec que es van cremar amb ell una mica massa però l'obra de teatre es molt dibertida

    ResponElimina
  2. Crec que els tres psicòlegs li fan passar malament a l'home al que li fan l'entrevista
    perquè es fan passar per treballadors i li fan passar per moltes proves i crec que es van cremar amb ell una mica massa però l'obra de teatre és molt divertida

    ResponElimina
  3. A mi em va agradar molt l'obra de teatre que vam veure al teatre Poliorama.
    Tots los actors son molt bons, perquè fan que tels creguis de veritat, quan los quatre se presenten en busca del lloc de treball, cap d'ells sospita que es un muntatge.
    Me va agradar molt.

    ResponElimina